Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne le-a spus agenților din Afganistan că drepturile bănești vor fi la nivelul partenerilor

Marcel Vela a efectuat, marți, o vizită în Afganistan, unde a discutat cu jandarmii români, prilej cu care a precizat că Ministrul de Interne și-a luat angajamentul ca unele drepturi bănești să fie actualizate, de la 1 ianuarie 2020, la nivelul partenerilor din teatrele de operații.

Ministrul afacerilor interne Ion Marcel Vela și ministrul Apărării Nicolae Ionel Ciucă au efectuat marți, o vizită de lucru în Afganistan, la bazele militare din Kandahar și Kabul.

Ministrul Ion Marcel Vela s-a întâlnit, în Kabul, cu cei 24 de jandarmi români care reprezintă Ministerul Afacerilor Interne, ce participă la misiunea ”Resolute Support”, prilej cu care au fost discutate aspecte legate de activitățile curente și misiunile viitoare din Afganistan, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul de Interne.

Citește și: Deputatul PSD, Violeta Răduț: 'Alocațiile pentru copii urmează să fie dublate la inițiativa PSD. PNL nu e de acord'

”Sunteți ambasadorii României, ne mândrim cu voi și vă mulțumim pentru că, prin efortul, jertfa și patriotismul vostru, sunteți ctitori la o lume mai bună, mai sigură și mai frumoasă”, le-a spus ministrul Vela.

Totodată, Marcel Vela a reafirmat angajamentul Ministerului Afacerilor Interne de a contribui, în continuare, la procesul de consolidare a structurilor MAI și ca unele drepturi bănești să fie actualizate de la 1 ianuarie 2020 la nivelul partenerilor din teatrele de operații.

În cadrul vizitei, ministrul afacerilor interne a avut o serie de întâlniri și cu reprezentanți ai NATO, fiind discutate aspecte de interes privind Misiunea ”Resolute Support”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.