Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne 'se spală pe mâini' de cazul Ghiţă: Ce a anunţat Sorin Grindeanu despre anchetă

captura tv
sebastian ghita

Premierul Sorin Grindeanu a făcut un anunţ de ultimă oră în cazul mogului fugar, Sebastian Ghiţă. Grindeanu spune că va avea loc o anchetă pentru a se vedea de ce a putut fugi fără probleme din ţară fostul deputat. Mai mult, titularul de la Palatul Victoria a spus că aşteaptă şi un raport al comisiilor despre instituţiile care l-au scăpat pe Ghiţă.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

"Probabil că au fost mai multe instituţii care puteau avea grijă să nu iasă unul sau altul din ţară. A fost o disfuncţionalitate. Trebuie reglată la ministerul de Interne sau Poliţia de Frontieră. Aşteptăm raportul comisiei pe care îl aşteaptă şi doamna ministru. Nu am cunoştiinţă că ar fi venit ceva din Serbia. Nu se comentează sentinţe din altă ţară. Ne aşteptam la proceduri mai rapide având în vedere acuzaţiile statului român la adresa lui Ghiţă", a spus Grindeanu.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni

Ministru de Interne, Carmen Dan, şi-a permis chiar să glumească pe acest subiect cu jurnaliştii. Apoi, a anunţat că ministerul de Interne şi-a îndeplinit toate îndatoririle în acest caz. "Cu ce să începem ? Cu Ghiţă? Verificările vin în urma unor cercetări ale procurorului de caz. Ştie premierul care e situaţia. Nu e în momentul ăsta competenţa ministrului de Interne. E foarte bine să aşteptăm să vină în ţară şi să dispună procurorul ceea ce trebuie să dispună. Noi am făcut tot ceea ce ţinea de noi. E în derulare o procedură de extrădare. Alte precizări pot face miniştrii de resort", a spus Carmen Dan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.