Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne spune de ce stă în locuință RA-APPS deși are casă în București

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragos Tudorache MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, spune că suportă în integralitate cheltuielile cu locuinţa de serviciu care i-a fost recomandată de Serviciul de Protecţie şi Pază ca măsură de siguranţă.

"Este vorba despre o locuinţă de serviciu, nu este o locuinţă de protocol, este un apartament de serviciu pe care îl achit integral. Nu beneficiez de decontarea cheltuielilor de către Guvern pentru acest apartament tocmai pentru că într-adevăr am un apartament în Bucureşti. Acest apartament pe care îl am în Bucureşti nu este închiriat, nu obţin venituri din el. Am făcut această clarificare încă din luna ianuarie. Cheltuielile cu apartamentul de serviciu le suport în integralitate. Mi-a fost recomandat din zona Serviciului de Protecţie şi Pază ca măsură de siguranţă", a declarat luni, la Senat, Dragoş Tudorache.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Un tânăr îi face sex oral unei fete, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

El a precizat că achită o chirie de 1.500 de lei pentru apartamentul de serviciu aflat în zona Mihai Eminescu, cu trei camere şi o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

"Achit chirie 1.500 de lei. Dacă vreţi, pot pune la dispoziţia presei şi contractul şi facturile, şi facturile de întreţinere. Eu am fost plecat din ţară zece ani. Când am venit, am clarificat cu toată transparenţa faţă de Secretariatul General al Guvernului situaţia locativă. Mi s-a spus că, datorită statutului de ministru şi situaţiei analizate de SPP, mi se recomandă această locuinţă de protocol. Le-am spus că, potrivit legii şi pentru faptul că am apartament în Bucureşti, vreau să achit cheltuielile de întreţinere. Mi s-a spus că se poate", a adăugat Tudorache.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.