Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne trimite Corpul de control la Bistrița: 'Este inadmisibil. Se întâmplă la trei săptămâni după Onești'

captura Facebook
Lucian Bode

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat luni că a trimis Corpul de control al ministrului al Bistrița, după ce o femeie a depus petiții la Poliție că este amenințată, iar Poliția nu a luat măsuri. „Se întâmplă la 3 săptămâni după Onești”, a spus Bode.

Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat luni că, imediat după cazul crimelor de la Onești, a cerut ca toate petițiile depuse în ultimii doi ani să fie analizate.

„Am și luat imediat o măsură și anume aceea de a face o analiză pe toate petițiile, care nu au caracter penal, dar care conțin elemente de amenințări cu violență, și am analizat la nivel național toate aceste petiții cu 24 de luni în urmă. Tocmai pentru a nu exista o astfel de situație și iată că din păcate, cu toate acestea, am văzut cazul de la Bistrița”, a spus Lucian Bode.

Carantina SE EXTINDE: TREI orașe din Hunedoara au restricții vreme de 14 zile

Acesta a explicat că și în aceste caz femeia a depus petiții la Poliție, dar nu au fost luate măsuri.

„La Bistrița se întâmplă la trei săptămâni după Onești, o situație în care doamna respectivă depusese petiții către Poliție în care explica foarte clar că este amenințată și arată foarte clar ce i se întâmplă și Poliția nu a luat din păcate nicio măsură. În consecință, la Bistrița am hotărât să trimit corpul de control al ministrului. Este inadmisibil când spui foarte clar analiză pe toate petițiile în ultimii doi ani și se întâmplă exact ce s-a întâmplat din nefericire la Onești și anume au tratat acele sesizări cum l-au tratat și efectul l-au văzut”, a mai spus Bode.

În 15 martie, în Telciu, județul Bistrița-Năsăud, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit presei locale, femeia a spus că a fost amenințată de mai multe ori de soțul ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.