Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministrul demis al Apărării: PSD o să fie și mai bun în opoziție

Facebook
romexpo psd

Președintele PSD Satu Mare, Gabriel Leș, ministrul Apărării din Guvernul Viorica Dăncilă, demis prin moțiune de cenzură, a declarat, sâmbătă, că PSD poate fi o forță și în opoziție. Acesta a mai spus că social-democrații vor reuși să oprească măsurile "aberante" luate de PNL "și acoliții lor". Afirmatiile au fost facute la Romexpo, la prezentarea programul Vioricai Dancila de candidat la prezidențiale.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

"Credeți că putem fi la fel de buni și în opoziție? Chiar mai buni. Vin în fața dvs cu un mesaj de unitate și de solidaritate pentru idealurile și obiectivele pe care PSD le-au avut dintotdeauna. Dacă ne uităm în utlimii 29 de ani, de fiecare dată, cred că e momentul ca acum să stăm ridicați. Suntem statul cu una dintre cele mai mari creșteri economice, salariale, investiții. Și cu toate acestea opoziția a zis nu. PSD poate să fie o forță și în opoziție și vom reuși să oprim măsurile aberante luate de PNL și acoliții lor. Mereu am spus că lupta bună aduce echilibru și pace, nu război. PSD care luptă azi pentru a aduce echilibru și nu haos, pentru a aduce bunăstare. Ce nu ne omoară ne face mai puternici, cred că au fost momente și mai grele care nu au făcut decât să ne unească și mai mult. Am încredere doamna Dăncilă în victoria dvs și a PSD. În Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița suntem alături de dvs. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți", a declarat Gabriel Leș, sâmbătă, la Romexpo.

 

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.