Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul demisionar Doina Pană vine cu EXPLICAŢII după plecarea din Guvern: 'Consider că am luat decizia corectă...'

doina pana

Guvernul a rămas fără unul dintre miniştri în a treia zi a anului. Doina Pană a renunţat la portofoliul Apelor, invocând motive de sănătate.

Citeşte şi: Dezvăluiri INCREDIBILE despre pensii: Mii de CIVILI, abonaţi la pensiile speciale

„Oboseală e din orice poziție, într-adevăr, din cea de ministru e la un moment dat cronică. Am cumpănit foarte mult, e o decizie grea pe care am luat-o. Nu mi-a fost simplu, mă gândesc la ea de câteva săptămâni și am considerat că e deciza corectă”, a spus ministrul demisionar pentru DIGI24.

„Am avut discuții și cu premierul și cu președintele partidului și am fost onorată că amândoi m-au rugat să-mi iau concediu de odihnă și să nu plec. Dar consider că una dintre puținele poziții din care nu-ți poți permite să nu funcționezi sută la sută este cea de ministru și atunci consider că am luat decizia corectă”, a adăugat Doina Pană.

Fostul ministru Doina Pană şi-a anunţat demisia din fruntea ministerului Apelor şi Pădurilor în 3 ianuarie, printr-un comunicat de presă.

„Starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitate de ministru. Prin urmare, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate. 
Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întregul meu sprijin pentru îndeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar”, se arată în textul prin care Pană și-a anunțat demisia, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că succesorul Doinei Pană la Ministerul Apelor şi Pădurilor urmează să fie stabilit zilele următoare, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Citeşte şi: Elena Udrea, un nou mesaj VIOLENT: ‘Măi lichelelor, credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi vor rămâne neplătite?’ .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.