Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul demisionar Lucian Șova, în vizită pe șantier: 'Sper ca A3 să fie gata până la 1 Decembrie. Voi lua măsuri împotriva constructorului'

lucian sova

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, se află luni într-o vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii A3. El a spus că speră ca A3 să fie gata până la 1 Decembrie.

„Astăzi am venit să evaluez dacă va fi respectat termenul de 1 Decembrie. Menționez că am avut delegată pe șantier consiliera mea de cabinet, care a participat și a supravegheat lucrările (...), dar după informațiile pe care mi le-a dat în ultimele zile tot de natură a fi satisfăcătoare. Din păcate, trebuie să constatăm că îngrășăm drumul de Crăciun. Vreau totuși ca înainte de sărbătoarea națională, așa cum s-a angajat compania de drumuri și antreprenorul, să deschidem traficului acest segment de autostradă. Urmează să inspectez ceea ce s-a făcut și să tragem niște concluzii la sfârșitul vizitei.”, a spus Lucian Șova.

De asemenea, Șova a anunțat că va lua măsuri împotriva constructorului.

„Sunt extrem de nemulțumit de modul în care antreprenorul de pe acest lot își îndeplinește obligațiile. (...) Sunt dispus să iau cele mai severe măsuri împotriva acestui antreprenor”, a mai spus Șova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.