Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Dezvoltării dezvăluiri HALUCINANTE: Am găsit 12 familii în minister. Principala recomandare: Eu sunt de la Teleorman

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, susține că a găsit nu mai puțin de 12 familii în cadrul instituției, iar majoritatea se recomandau fie că au fost aduși de Sevil Shhaideh, fie direct de Liviu Dragnea. Mai există o categorie pentru care recomandarea era: ”Eu sunt din Teleorman”.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

”Am găsit un minister al familiei, nu mai puțin de 12 familii - soţul la Direcţia, doamna la Servicii.
Ministerul Lucrărilor Publice e un minister al celor care au gravitat în jurul PSD, în jurul lui Shhaideh, în jurul lui Liviu Dragnea. Cine venea în biroul meu, a patra propoziţie era «eu sunt...» sau «dânsul este adus de... Shhaideh», «dânsul este de la Teleorman». Acest lucru a durat două săptămâni, până când am spus «Stop! Opriţi-vă, nu mai vreau să aud aşa ceva!».
Am anunţat că voi realiza o primă restructurare a ministerului. Am redus cu 30% linia politică a ministerului. Erau 10 politicieni care conduceau ministerul, şase secretari de stat, şi patru subsecretari de stat. Vom reduce cu 30% posturile de conducere, erau 97 de astfel de posturi de conducere. Totodată, au fost tăiate 25% dintre posturile de execuţie, vreau să se asigurăm că nu vor mai fi plimbători de hârtii.”, susține Ion Ștefan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.