Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Dezvoltării Regionale: 'Pentru CE de Fotbal vor fi gata stadioanele Ghencea şi Arcul de Triumf'

a1.ro
stadion ion oblemenco

Ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Daniel Suciu, a declarat marţi, la Târgu Jiu, că două dintre cele trei stadioane aflate în prezent în lucrări de modernizare, Ghencea şi Arcul de Triumf, vor fi gata pentru Campionatul European de Fotbal, potrivit Agerpres.

"Pentru Campionatul European de Fotbal de anul viitor vor fi gata două din cele trei stadioane care sunt astăzi în lucru. Vreau să specific mai clar, pe stadionul Ghencea şi pe stadionul Arcul de Triumf se vor putea ţine antrenamente pentru echipele care vor juca la Bucureşti. Stadionul Giuleşti va fi ridicat cu toată structura, în schimb, nu cred că va fi gata terenul, gazonul propriu-zis, dar anul viitor, în octombrie şi stadionul Giuleşti va fi finalizat", a spus Suciu.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

Campionatul European de Fotbal, care se va desfăşura între 12 iunie şi 12 iulie 2020, cu 24 de echipe, va fi găzduit de Amsterdam, Baku, Bilbao, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg.

România a primit organizarea a patru meciuri, pe Arena Naţională din Capitală. UEFA solicită celor 12 ţări organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.

Din motive juridice, lucrările la stadionul Dinamo vor întârzia, noua arenă din şoseaua Ştefan cel Mare urmând să fie construită pe un alt amplasament, în locul velodromului. Variante de rezervă sunt arenele din Ploieşti, Giurgiu, Voluntari şi Mogoşoaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.