Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Digitalizării: 'Ar fi bine ca angajații statului să nu îşi instaleze TikTok!'

rollingstone.com
TikTok

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a declarat vineri că, din punct de vedere al funcţionarilor statului, al dispozitivelor pe care lucrează, crede că ar fi bine ca aceştia să nu îşi instaleze TikTok, el arătânde că rămâne la nivel de recomandare în momentul de faţă, relatează News.ro.

Ministrul Cercetării a fost întrebat la Digi dacă s-ar impune interzicerea aplicaţiei TikTok pe device-urile celor care lucrează la stat. ”Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că funcţionarii care lucrează la stat ar trebui în cele 8 ore să stea să muncească pentru statul român, pentru ce sunt plătiţi”, a spus Bogdan Ivan. El a continuat: ”Este o recomandare pe care am făcut-o şi eu colegilor mei, să nu îşi instaleze pe dispozitivele personale, din motive foarte clare, pentru că în momentul de faţă avem această recomandare a Consiliului pentru Securitate Cibernetică”, a precizat ministrul.

”Oamenii pot să facă tot ce îşi doresc pentru că trăim într-o sociate liberă. Din punct de vedere al funcţionarilor statului, al dispozitivelor pe care lucrează, eu cred că ar fi bine să nu îşi instaleze această aplicaţie”, a mai declarat Bogdan Ivan, precizând că rămâne la nivel de recomandare în momentul de faţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.