Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei a cerut clarificarea situației juridice a lui Gabriel Țuțu: 'În urma răspunsului pe care îl vom primi, vom lua deciziile corespunzătoare'

News.ro
Florin Spataru

Ministerul Economiei a cerut instanțelor o clarificare juridică a lui Gabriel Țuțu, urmare a anchetei DNA în care este implicat, spune ministrul Florin Spătaru.

Ministrul Economiei afirmă că activitatea Romarm nu este afectată de problemele lui Gabriel Țuțu.

„Compania Romarm funcționează, are o structură de conducere cu responsabilități clare. Consiloiul de Administrație s-a întrunit săptămâna trecută și a mandatat un director să semneze și să conducă organizația. Da, avem acestă situație cu directorul general, dar vorbim de o companie de stat care are un Consiliu de Administrație funcțional și care poate să ia decizii în această perioadă”, afirmă Florin Spătaru, conform Mediafax.

El afirmă că a solicitat companiei Romarm să trimită o scrisoare către instanțe pentru a clarifica situația juridică a lui Gabriel Țuțu.

„În urma răspunsului pe care îl vom primi, vom lua deciziile corespunzătoare, urmând să analizăm contractul de mandat și valabilitatea acestuia în această situație”, menționează Spătaru.

Ministrul Economiei a participat, luni, la semnarea unui Memorandum de Înțelegere pentru cooperare industrială dintre Compania Națională Romarm S.A. și Hanhwa Aerospace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.