Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei: 'Au început lucrările de reabilitare a drumului de pe Clisura Dunării'

Facebook
virgil popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunță că au început lucrările de reabilitare a drumului de pe Clisura Dunării. Demnitarul a fost miercuri la fața locului și a constatat că lucrările la drumul turistic se desfășoară în ritm alert, potrivit Mediafax.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost miercuri pe drumul de pe Clisura Dunării și a constatat că lucrările au început și se desfășoară în bune condiții. Popescu a mai spus că lucrarea a putut fi realizată după ce Secţia de Drumuri Orşova a trecut în subordinea Direcției de Drumuri Craiova.

„Vești bune pentru mehedințeni și pentru turiștii, care vin să ne viziteze locurile minunate: drumul de pe Clisura Dunării a intrat în reabilitare! Lucrurile s-au pus în mișcare după ce am tranşat problema Secţiei de Drumuri Orşova, care prin decizia Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a trecut în administrarea DRDP Craiova de la DRDP Timişoara”, a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Clisura Dunării este o regiune geografică situată de-a lungul malului nordic al Dunării, în sudul Banatului. Regiunea, spectaculoasă din punct de vedere geografic, se află pe teritoriile județelor Caraș-Severin și Mehedinți și este limitată de râul Nera la nord-vest și de Cazanele Dunării la est.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.