Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul economiei, Florin Spătaru: 'În ultimele 6 luni, România a înregistrat investiţii străine de peste 4,37 de miliarde de euro'

b1tv.ro
Florin Spataru

Ministrul economiei, Florin Spătaru, anunţă, joi seară, că, în ultimele 6 luni, România a înregistrat investiţii străine de peste 4,37 de miliarde de euro, în creştere cu peste 21%, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021.

”Ca ministru al economiei mă întâlnesc în fiecare săptămâna cu cel puţin un investitor străin interesat de a dezvolta o afacere în ţara noastră. Trendul crescător al investiţiilor străine în România se reflectă în economie, iar acest fenomen este un rezultat al eforturilor ministerului pe care îl conduc”, a transmis, joi seară, ministrul Economiei, potrivit News.ro.

Florin Spătaru afirmă că, în ultimele 6 luni, România a înregistrat investiţii străine de peste 4,37 de miliarde de euro, în creştere cu peste 21%, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021.

”Numărul firmelor cu capital străin nou înfiinţate în România a crescut cu 35,1%, comparativ cu perioada similară din 2021, respectiv 3.476 de unităţi, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului”, a mai transmis ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.