Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei se războiește cu fostul ministru PSD al IMM-urilor: 'A lăsat în urmă oameni disperați'

Facebook
virgil popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că demersul fostului ministru PSD al IMM-urilor, senatorul Ștefan Radu Oprea, de a propune ediția a 3-a a programului Start-Up Nation, reprezinta un gest de imagine „ridicol” în contextul în care acesta ar fi tăiat fonduri când a fost ministru și a lăsat oameni 'disperați' în urma sa.

„După ce PSD a pârjolit totul și a lăsat prăpăd în urmă, iar noi ne-am asumat greaua misiune de a pune România pe traiectoria normală, azi fostul ministru Radu Ștefan Oprea, într-un exercițiu de PR ridicol, vine să lanseze propunerea legislativă „Start-Up Nation – ediţia a III-a”.

Asta după ce pe vremea când era ministru la rectificarea bugetară din august a redus creditele bugetare aferente acestui program cu suma de 232.570.000 lei. Pe lângă asta, a lăsat în urmă facturi neplătite, iar mulți beneficiarii au trimis, disperați, reclamații că sunt în situația în care furnizorii le ridică echipamentele livrate și neachitate.

Tot Radu Ștefan Oprea a fost cel care a cerut, sub semnătura sa, tăierea creditelor de angajament din buget în sumă de 100 milioane de lei. Guvernul PNL a îndreptat această situație gravă la rectificarea bugetară, când s-au alocat 300 milioane de lei pentru a plăti toate deconturile care vor fi depuse la minister, până la sfârșitul anului.

Guvernul PNL va susține și în continuare programul Start UP Nation, însă vom face o evaluare și, pe viitor, vom promova performanța antreprenorială, inovarea și introducerea de noi tehnologii care să permită IMM-urilor înființate prin program să se poată autosusține și după perioada implementării programului”, a scris ministrul Economiei, pe Facebook.

Citește și: Fierbere mare la Interne: mesaj pe WhatsApp, trimis de Dumitru Coarnă, îndeamnă polițiștii să se pensioneze urgent .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.