Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei respinge obligativitatea unei taxe pe care firmele să o plătească CCIR

Guvernul Romaniei
florin spataru

Ministrul Economiei, Florin Spătaru (PSD), a declarat, luni, la Profit News TV, despre proiectul de lege care obligă toate firmele private să plătească, anual, o taxă cuprinsă între 10 şi 100 de euro către Camera de Comerţ şi Industrie a României pentru a fi înscrise într-un Catalog al firmelor, că un astfel de demers nu are cum să fie obligatoriu.

”Eu consider că fiecare cetăţean şi fiecare companie, prin asocierea în diverse grupuri de lucru sau organizaţii, plăteşte o anumită taxă sau contribuţie, în baza unui serviciu pe care îl primeşte. Cred că trebuie să analizăm foarte clar care sunt serviciile pe care Camera de Comerţ, camerele de comerţ le oferă acestor companii”, a spus ministrul.

Florin Spătaru a precizat că ”un astfel de demers trebuie făcut cu acordul acelor companii, nu are cum să fie obligatoriu”.

„Trebuie discutat cu membrii camerelor de Comerţ şi luată o decizie. (..) Din câte ştiu, participarea în camerele de comerţ este voluntară. Asta nu se poate face decât printr-un proces legislativ, eu consider că în acest moment companiile au destule probleme”, a mai spus Florin Spătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.