Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Economiei Virgil Popescu: Proiect pentru încălzirea a 480 de apartamente din Drobeta Turnu Severin

Inquam Photos / Octav Ganea
virgil popescu

Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a votat vineri asocierea între SPAET și Mehedinți Gaz în vederea implementării proiectului pilot prin care cei de la Mehedinți Gaz vor asigura căldura și apa caldă pentru 480 de apartamente, anunță ministrul Economiei Virgil Popescu, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Într-o postare pe Facebook ministrul, care a fost invitat la ședința extraordinară a Consiliului Local, spune că acesta este un prim pas pentru rezolvarea problemei încălzirii în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Proiectul este posibil prin intermediul a două cazane care pot dezvolta, fiecare, o energie termică de 1 Gigacalorie, montate într-un punct termic, care se alimentează cu gaz.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

„Cred că la începutul lunii ianuarie în cele 480 de apartamente va fi livrată căldură și apă caldă. Dacă acest proiect se va dovedi un succes, eu personal consider că așa va fi, până la sfârșitul anului 2020 ar putea fi implementată această soluție la nivelul întregului municipiu. De asemenea, am discutat cu cei de la Mehedinți Gaz, ca în planul de investiții pe 2020, să includă și extinderea rețelei în zona de locuințe racordate la rețeaua primară”, spune ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.