Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației, Monica Anisie: 'Am primit peste 50 de puncte de vedere privind modificarea structurii anului școlar'

Inquam Photos / Octav Ganea
monica anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat, marți, că la instituția pe care o conduce au ajuns peste 50 de puncte de vedere de la profesori, elevi și părinți cu privire la proiectul de modificare a structurii anului școlar 2020 - 2021, anunță MEDIAFAX.

„Doresc să vă anunț că am primit peste 50 de puncte de vedere de la profesori, elevi și părinți. În continuare aștept opinii până pe 17 ianuarie 2020, la adresa de e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro. Va urma consultarea din cadrul Comisiei de Dialog Social, potrivit procedurilor MEC, și abia după aceea, noua structură a anului școlar 2020-2021 va fi adoptată prin Ordin de ministru”, a scris Monica Anisie pe Facebook.

Citește și: Îngrijorare la Guvern! Americanii intenționează să-și vândă partea

Ministerul Educației a lansat, luni, în dezbatere publică, proiectul privind structura anului școlar pentru 2020 - 2021, care arată că pe 14 septembrie ar putea începe cursurile. Anul acesta, școala a început pe 9 septembrie.

Potrivit Ministerului Educației, proiectul supus dezbaterii publice arată că anul școlar se structurează pe două semestre, 34 de săptămâni, după cum urmează:

- Semestrul I - 17 săptămâni de cursuri (14 septembrie - 29 ianuarie 2021)

- Semestrul al II-lea - 17 săptămâni de cursuri (8 februarie -18 iunie 2021)

Citește și: Măsuri de austeritate! Vin vremuri grele pentru Guvernul Orban

„Având în vedere perioada în care vor avea loc Sărbătorile Pascale, am propus fracționarea vacanței de primăvară pentru a permite familiilor reunite, inclusiv membrilor din diaspora, să celebreze împreună.”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.