Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Egalităţii Sociale din Israel, Gila Gamliel și Marius Budăi au purtat discuții pe tema plasării forței de muncă și reducerea șomajului

Inquam Photos / Octav Ganea
Marius Budai

Ministrul Egalităţii Sociale din Israel, Gila Gamliel, aflată într-o vizită de două zile în ţara noastră, s-a întâlnit luni cu omologul său român, Marius Constantin Budăi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

Cei doi demnitari au discutat teme de interes comun, precum situaţia forţei de muncă, plasarea forţei de muncă, şomajul, reducerea diferenţelor salariale şi potenţialul economic, se arată într-un comunicat al Ambasadei Israelului la Bucureşti.

Totodată, Gila Gamliel i-a adresat ministrului Budăi invitaţia de a efectua, la rândul său, o vizită oficială, la Ierusalim, când agenda îi va permite.

Pe parcursul şederii sale în România, oficialul israelian va avea mai multe întâlniri la nivel înalt şi cu alţi miniştri ai Guvernului de la Bucureşti şi cu parlamentari, "cu scopul de a sublinia nivelul excelent al relaţiilor bilaterale, dar şi pentru a explora oportunităţi de dezvoltare a acestora", precizează Ambasada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.