Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Energiei analizează toate tipurile de tehnologie care să ajute în procesul de reducere a poluării, susține ministrul

Facebook
virgil popescu

România analizează toate tipurile de tehnologie care să ne ajute în procesul de a utiliza cât mai multă energie verde, în vederea atingerii ţintelor privind decarbonarea, a afirmat, vineri, ministrul Energiei, Virgil Popescu, într-o postare pe Facebook.

El a participat la conferinţa IN BIZ, eveniment de promovare a României ca locaţie investiţională, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

"Predictibilitate, stabilitate şi o relaţie onestă, de susţinere a mediului privat de către stat - sunt principalii piloni pe care eu şi colegii din Guvern vrem să le oferim drept garanţii investitorilor", a spus Popescu, citat de Agerpres.

El a vorbit şi despre oportunităţile de cooperare şi investiţii pe care le oferă România, în contextul temelor propuse, care vor genera întărirea cadrului bilateral între cele două state, România şi Germania şi, nu în ultimul rând, vor genera un climat investiţional multiplu, la nivelul tuturor factorilor implicaţi în Green Deal.

"Planurile şi obiectivele pe care ni le-am propus conduc către progres şi corespund cerinţelor esenţiale în vederea stabilităţii şi predictibilităţii de care România avea nevoie. Explorăm fiecare tip de tehnologie care să ne ajute în procesul de a utiliza cât mai multă energie verde, în vederea atingerii ţintelor şi care să ne plaseze în jurul unui cadru investiţional dinamic şi prosper. Am adoptat toate soluţiile care oferă garanţia că intenţiile noastre nu vor rămâne doar la stadiul de planuri şi progresăm semnificativ, având în vedere că semnalele pe care le-am primit până acum sunt pozitive", a subliniat ministrul Energiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.