Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Fifor, explicaţii despre fotografia în care apare în piscină alături de un şef din Poliţie (FOTO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Fifor

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a precizat, luni, că fotografia în care apare la piscină împreună cu adjunctul IPJ Arad a fost făcută în perioada când nu era membru al Guvernului.

"Hai să discutăm despre poza din jacuzzi, aşa spun unii. Eu vă spun că eram în piscină la Arad. Eu discut despre oameni cu care sunt prieten de ani de zile şi despre faptul că la vremea respectivă nu eram ministru, nu eram membru al Guvernului. Nu văd ce e în neregulă să ai prieteni şi ce e în neregulă să mergi la o piscină. Dacă dumneavoastră credeţi că e ceva care trebuie condamnat, vă rog să spuneţi ce anume. La vremea la care poza aceea a fost făcută nu eram membru al Guvernului. Eram pur şi simplu un coleg şi prieten cu cei pe care îi vedeţi în fotografie", a precizat Fifor, întrebat înainte de şedinţa CExN al PSD în legătură cu o fotografie care a apărut în presă, alături de adjunctul IPJ Arad.

Comisarul șef de poliție Nicolae Bătrîn, adjunctul Inspectoratului de Poliției Arad, a fost la băi cu senatorul PSD Mihai Fifor, actualul ministru interimar la Interne. Cei doi au fost acompaniați de un alt politician, doctorul Liviu Tuturici, de la ALDE Arad, informa anterior publicaţia Newsweek.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.