Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor nu respinge ideea comasării unor ministere: 'Statul trebuie să devină mai suplu și mai aplecat către cetățean'

arkansasonline.com
obezitate gras supraponderal

„Întotdeauna este loc de suplețe la stat”, spune ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, întrebat dacă ar fi oportună comasarea unor ministere. „Cheile sunt în buna gestionare a creditelor pe care le ai la dispoziție și a proiectelor”, mai spune Câciu.

„Sunt convins că atunci când coaliția se va întruni pentru a forma noul guvern, care se va întâmpla foarte curând acest lucru, vor avea loc aceste analize. Bineînțeles, întotdeauna este loc de suplețe la stat, am spus-o (..) Scopul trebuie să rămână același, statul trebuie să devină mai suplu și mai aplecat către cetățean”, spune Adrian Câciu.

Întrebat dacă se vor face reduceri prin comasarea unor ministere, ministrul de Finanțe apune: „Știți care este problema, reducerile de cheltuieli bugetare nu sunt aici, cheile sunt în buna gestionare a creditelor pe care le ai la dispoziție și a proiectelor”.

„Avem încă de încasat bani din exercițiul 2014-2020, cred că putem să facem un efort să avem o absorbție de 100% la acești bani europeni care sunt nerambursabili și după aceea pot face multe reechilibrări ordonatorii de credite, dar asta este o chestiune de reformă pe care trebuie să o avem tot timpul în vedere, ca demnitari și oameni de stat”, încheie Câciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.