Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul francez de Externe spune că Franţa nu a primit casetele privind uciderea jurnalistului Khashoggi, în pofida afirmaţiilor făcute de preşedintele turc

Twitter
Jamal Khashoggi

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, a declarat luni că Franţa nu a primit casetele privind asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, în pofida afirmaţiilor făcute de preşedintele turc Tayyip Erdogan, relatează Reuters, informează Mediafax.

Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post şi un critic acerb al prinţului moştenitor al Arabiei Saudite, a fost ucis după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul. Preşedintele turc a acuzat recent că asasinarea acestuia a fost ordonată la "cel mai înalt nivel".

Erdogan a declarat sâmbătă că Franţa, Germania şi Marea Britanie au primit casetele pe care este înregistrată asasinarea jurnalistului. Cu toate acestea, Le Drian a afirmat într-un interviu acordat postului France 24 că, din informaţiile pe care le deţine, Franţa nu a primit o astfel de casetă.

Un oficial de la Casa Albă a informat că Preşedintele SUA, Donald Trump, a discutat la Paris cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, despre cazul uciderii disidentului saudit Jamal Khashoggi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.