Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul inerimar al Muncii: 'L-am auzit pe președintele României spunând că nu va tăia veniturile românilor. Voi îl credeți?'

Facebook.com
Marius Budai, deputat PSD

Ministrul inerimar al Muncii, Marius Budăi, a contestat, sâmbătă, credibilitatea președintelui Klaus Iohannis, întrebând când pot fi luate în considerare afirmațiile sale. "Când critica rezultatele guvernului în țară sau când se lăuda cu ele peste hotare?", a afirmat Marius Budăi, potrivit Mediafax.

"Într-o încercare disperată de a câștiga puncte electorale l-am auzit pe președintele României spunând că nu va tăia veniturile românilor. Voi îl credeți? Nici eu. Ca om în echipa doamnei Dăncilă ar trebui să mă bucur, dar nu pot pentru că nu îl cred. Cum să îl credem sau când să îl credem? Atunci când spunea că nu sunt banii de pensii și salarii sau acum când spune că nu le va tăia? Când critica rezultatele guvernului în țară sau când se lăuda cu ele peste hotare? Când să îl credem? Când ne spunea că ne împrumutăm enorm sau acum când spune că va daă pensii și salarii mărite?", a afirmat Marius Budăi, sâmbătă, la Romexpo.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

"Nu le spune IT-iștilor dacă le va impozita salariile, dacă le va mai da subvențiile agricultorilor. Nu a infirmat faptul că trebuie să ia voucherele de vacanța inapoi. Aici e o șmecherie spune nu vom tăia venituri, dar le vom impozita. Cu cât? Nu spune nimeni. Aș fi dorit usă îl aud că se dezice de toate măsurile de austeritate promovate de cei care au votat moțiunea. Austeritatea este numele lor, austeritatea e tot ce știu să facă. PSD are caractere tari și dvs sunteți aici ca să susțineți asta. Budăi Iași, Suceava, noi cei ai lui Ștefan cel Mare votăm Viorica Dăncilă președinte", a mai spus Budăi.

Președintele PSD Viorica Dăncilă își prezintă programul de candidat la prezidențiale, sâmbătă, la Romexpo, începând cu ora 11.00. Aceasta este și ziua în care a început oficial campania electorală pentru alegerile din luna noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.