Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul interimar al Sănătății: 'Nu am atins vârful valului 4. Numărul persoanelor infectate va mai crește două-trei săptămâni'

gov.ro
Cseke Attila

Ministrul interimar al Sănății, Cseke Attila, a declarat joi, la Antena 3, că vârful valului 4 va fi atins abia peste două-trei săptămâni. El a evitat să spună dacă se va depăși numărul de 20.000 de infectări pe zi.

  • „In mod clar si sigur putem afirma ca nu e varful valului 4 unde suntem azi si ca vom creste din pacate in continuare. Cel putin o perioada, in urmatoarele 2-3 saptamani, va mai creste”, a zis ministrul Sănătății.

Întrebat dacă de la jumătatea lunii octombrie ar putea începe să scadă numărul infectărilor, Cseke Attila a răspuns: „Din prognozele pe care le avem exista aceasta posibilitate. Nu este stiintific 100% garantat, dar exista sansa pentru acest lucru”.

El a adăugat că sunt șanse mari să fie nevoie de peste 1.600 de paturi ATI pentru cazurile grave de Covid, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore, un număr de 12.032 de români s-au infectat cu SARS-CoV-2, fiind efectuate aproximativ 68.000 de teste, a informat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.