Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul israelian al Apărării: 'Suntem atacați din 7 părți'

YouTube
gaza

Ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, a declarat marţi că ţara se află într-un "război cu mai multe arene", Israelul fiind atacat din șapte părţi, conform CNN, informează Rador Radio România.

Într-un discurs în fața Comisiei pentru afaceri externe și apărare din parlamentul israelian (Knesset), Yoav Gallant a avertizat că țara sa va avea de dus o luptă lungă.

"Ne aflăm într-un război cu mai multe arene, suntem atacați din șapte sectoare diferite: Gaza, Liban, Siria, Iudeea şi Samaria, Irak, Yemen, Iran", a declarat Yav Gallant, folosind denumirile biblice "Iudeea și Samaria" pentru Cisiordania.

"Am răspuns și am acționat deja în șase dintre aceste zone și spun aici în modul cel mai explicit: oricine acționează împotriva noastră este o țintă potențială, nu există imunitate pentru nimeni", a adăugat el.

Comentariile lui Yoav Gallant urmează comentariilor premierului Benjamin Netanyahu, care a declarat luni că războiul este departe de a se fi încheiat, după ce liderul israelian a vizitat Gaza pentru a doua oară de la 7 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.