Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției a RUPT TĂCEREA - Ce a discutat cu familia Luizei Melencu după scandalul de la IGPR

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Ana Birchall a spus că s-a întâlnit cu familia Melencu, iar discuția purtată a fost „umană”, în care le-a promis că o să fie ascultați de autorități, dar în același timp se va încerca aflarea adevărului. Ministrul a cerut de la procurorul general un raport al intâmplărilor de la casa Melencu, conform Mediafax.

Citește și: Informație INCENDIARĂ - De ce s-a INTERNAT, de fapt, Gheorghe Dincă la Psihiatrie

„Nu a fost nimic altceva decât o discuție absolut umană. I-am ascultat și asta este, de fapt, supărarea mea și oful meu, pentru că in toată acești oameni nu au vrut nimic altceva decât să fie ascultați și să se afle adevărul. Le-am promis că, atât cât ține de mine, (...) o să mă indeletnicesc astfel încât să fie ascultați și în același timp să se afle adevărul”, a declarat Ana Birchall, la sediul Ministerului Justiției.

Ministrul Justiției a precizat că discuții cu privire la incidentele de vineri, de la casa familiei Melencu, a purtat și cu procurorul general, Bogdan Licu.

„I-am solicitat procurorul general să imi facă o informare completă cu tot ce s-a intamplat vineri, pentru că din punctul meu de vedere, e inacceptabil”, a spus Birchall.

Familia Melencu s-a prezentat, în cursul zilei de luni, după ce i-au fost recoltate probele biologice, la sediul Parchetului General și al Ministerului Justiției, pentru discuții cu șefii acestor instituții.

Jandarmii și agenții au mers, vineri, la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus însă că refuză să plece de acasă și, ulterior, a leșinat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.