Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei cere anchetarea unui procuror după mitingul din 10 august: 'Numai Inspecţia Judiciară poate să dea un răspuns'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader csm

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, reacţionează la scandalul provocat de violenţele de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei şi declaraţiile care au urmat. Toader afirmă că Inspecţia Judiciară trebuie să-l ancheteze pe procurorul Ionel Corbu, prim-procurorul Parchetului militar.

Procurorul militar Ionel Corbu a făcut mai multe declaraţii după mitingul din 10 august şi după autosesizarea Parchetului militar. Printre altele, Corbu a afirmat că "sub nicio formă actele de agresiune exacerbate nu se justificau". Deşi dosarul a fost rapid preluat de Parchetul General, afirmaţiile procurorului Corbu au fost considerate de unii drept antepronunţare.

Luni dimineaţă, la sosirea la minister, lui Tudorel Toader i s-a cerut o reacţie cu privire la gestul procurorului militar Ionel Corbu. Ministrul Justiţiei a făcut apel la Inspecţia Judiciară, sugerând că este nevoie de o anchetă. "Numai Inspecţia Judiciară poate să dea un răspuns", a afirmat Toader.

CITEȘTE ȘI: HARTA FEȚEI: ce afecțiuni îți indică semnele de pe fața ta! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.