Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției, despre conflictul din Bolintin Vale: 'Dacă instituțiile empatizează cu infractorii, cetățenii rămân fără apărare'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cătălin Predoiu

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu (PNL), a declarat joi, la Antena 3, despre tensiunile sociale apărute în Bolintin-Vale (Giurgiu) după un localnic a fost omorât cu pietre, că dacă nu se aplică legea, atunci nu mai există suveranitate în acel loc.

„Ca idee generala, vreau sa subliniez ca Romania a rezolvat de mult problema chestiunii interetnice, a respectului minoritatilor. Dar incalcarea starii de legalitate poate conduce la aceste tragedii. Avem de a face cu un fenomen, atrageam atentia din 2011 asupra interlopilor si clanurilor de crima organizata care pur si simplu fac inaplicabila legea si calca in picioare drepturile cetatenilor. Este vorba si de suveranitate acolo. Daca legea nu se aplica intr-o comunitate, ce suveranitate mai este? Noi trebuie sa aplicam legea acum. Daca institutiile empatizeaza cu infractorii, cetatenii nu mai au nicio aparare”, a afirmat Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.