Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei din Germania: Atacurile antisemite nu au ce căuta la noi în ţară

sua germania sua

Ministrul german al Justiţiei, Heiko Maas, a declarat că atacurile antisemite nu au ce căuta în Germania, după ce mai mulţi manifestanţi nemulţumiţi de decizia lui Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul ca fiind capitala Israelului au ars steaguri israeliene la Berlin, conform Reuters, scrie news.ro.

Duminică, aproximativ 2.500 de oameni au demonstrat la Berlin faţă de decizia preşedintelui american şi au ars un steag al Israelului, conform poliţiei germane, care a anunţat că au fost începute anchete în cazul 11 persoane, una dintre ele fiind legată de arderea steagului.

Vineri, sute de oameni s-au adunat în faţa ambasadei americane din Berlin pentru proteste denumite "Ziua Furiei”. Poliţia a informat, pe Twitter, că a reţinut zece persoane în timpul protestului şi că au fost aduse 12 acuzaţii de infracţiuni, inclusiv pentru arderea steagurilor israeliene.

Ministrul german al Justiţiei, Heiko Maas, a declarat pentru Bild că "orice fel de antisemitism este un atac asupra tuturor".

"Antisemitismul nu trebuie să lăsat să-şi facă loc iar în societate”, a spus Heiko Maas, avertizând că atacurile antisemite nu au ce căuta în Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.