Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ministrul Justiţiei nu vine la muncă, aşteaptă invitaţie specială', spune deputatul PSD Manole despre lipsa lui Predoiu de la Comisia juridică a CDEP

Inquam Photos / Octav Ganea
Cătălin Predoiu

Deputatul PSD Florin Manole a afirmat că ministrul Justiţiei aşteaptă invitaţie specială pentru a participa la dezbaterile din Parlament legate de proiectul de lege privind carantina şi izolarea. Social-democratul spune că premierul Ludovic Orban şi ministrul Cătălin Predoiu s-au plâns că nu au fost invitaţi în Parlament la discuţii, însă aminteşte că deputatul PNL Cătălin Predoiu este membru în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor şi a lipsit atunci când forul legislativ a emis raportul de adoptare cu amendamente pe iniţiativa Guvernului, potrivit news.ro.

„Ministrul Justiţiei nu vine la muncă, aşteaptă invitaţie specială. Liberalii care nu muncesc, vorbesc şi când vorbesc, mint. Ludovic Orban s-a plâns că nici el, nici ministrul Justiţiei nu au fost invitaţi la dezbaterile pe legea carantinei, din Parlament. Păi ministrul Justiţiei este membru al Comisiei Juridice, care a dat raportul pe proiect - el trebuie să vină oricum la comisie. Deci domnul ministru nu vine la munca pentru care a fost ales şi este plătit consistent de către cetăţenii, ca parlamentar. El şi Orban aşteaptă invitaţie specială!”, a afirmat Florin Manole, potrivit unei postări marţi pe pagina de Facebook a PSD.

Deputatul PSD a spus că absenţa unor liberali în lucrările Comisiei juridice a Camerei la acest proiect este prima dovadă „de impostură şi minciună penelistă”.

Enigmă! Marinari contaminaţi după 35 de zile petrecute pe mare. Echipajul a fost testat negativ înainte de a pleca

„Asta a fost prima probă de impostură şi minciună penelistă. A doua este despre paternitatea proiectului ajuns în Senat: acela este produsul guvernului Orban - care are toată responsabilitatea. Proiectul a fost îmbunătăţit apoi în Camera Deputaţilor, unde liberalii au votat pentru şi în comisie şi în plen (67 au votat pentru, 14 au absentat de la muncă - aşa înţeleg ei să îşi îndeplinească mandatul)”, a completat Manole.

El a adăugat că „senatorii PSD vor corecta tot ce mai e de corectat, aşa încât în final să avem o lege bună, justă şi care respectă drepturile cetăţenilor, sprijinind şi combaterea pandemiei”.

Florin Manole a ataşat şi o poză cu prezenţa la votul în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, unde a fost adoptat raportul pe proiectul privind carantina.

Guvernul a transmis, luni, că premierul Ludovic Orban sau miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament în legătură cu legea privind carantina şi izolarea.

Comisia juridică a Senatului se întruneşte marţi, la ora 14.00, pentru a discuta proiectul privind carantina, în vederea emiterii unui raport care ulterior urmează să primească votul în plen. La şedinţa de luni a Comisiei a participat şi Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.