Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției prezintă PROBLEMELE din programul Anghel Saligny: 'Sunt multe probleme / E o manipulare care nu poate fi acceptată de USR-PLUS'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Stelian Ion

Ministrul Justiției, Stelian Ion, susține că a identificat mai multe probleme în cadrul proiectului de investiții Anghel Saligny. Stelian a ținut să precizeze că USR-PLUS dorește dezvoltarea României și spune că narativul folosit de premierul Florin Cîțu, conform căruia USR-PLUS blochează modernizarea României, reprezintă „o manipulare care nu poate fi acceptată”.

„Sunt multe probleme la Anghel Saligny: de neconstituționalitate, de nelegalitate, de cui i se atribuie, condițiile legale... Sunt chestiuni tehnice. Mi se cerea ceva imposibil: să dau aviz pe un document pe care nu l-am primit.

Cred că e o miză de competiție internă în PNL.

MJ nu este tocmai plăcut de ceilalți colegi din Guvern: ridică probleme și ele trebuie ascultate. În  limita posibilității am grăbit lucrurile. Eu nu forțez și n-am forțat niciodată. Până la urmă ei sunt partea tehnică, cei de la avizare, nu cred că e bine să pui presiune pe acești oameni.

E absolut incorectă această atitudine și pretext folosit de premier că USR se opune dezvoltării României. Puteam să încheiem și să mergem toți acasă, dacă USR se opune dezvoltării României.  E o manipulare care nu poate fi acceptată de USR-PLUS”, a spus Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.