Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei, reacţie la cazul procuroarei Mariana Alexandru: 'Un nou abuz din galeria celor cunoscute'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, recţionează la cazul procuroarei Mariana Alexandru, prezentat în premieră de STIRIPESURSE.RO. După ce s-a aflat că fosta procurorare anticorupţie, în prezent consilieră a şefului DIICOT, a avut un dosar fabricat la DNA, clasat după patru ani, Toader afirmă că această situaţia reprezintă încă un abuz din lista celor deja cunoscute.

"O cunosc pe doamna procuror Alexandru, îi apreciez profesionalismul şi demnitatea. Este regretabil ceea ce i s-a întâmplat - un nou abuz din galeria celor cunoscute", a declarat Tudorel Toader pentru STIRIPESURSE.RO.

În anul 2014, procurorul Mariana Alexandru s-a pensiont chir când instrumenta dosarul Gala Bute - ea fiind cea care a infirmat soluţia iniţială dată în cauză. Aceasta a aflat abia acum că avea un dosar la DNA, folosit pentru a o forţa să plece la pensie. Dosarul a fost clasat pe motiv că faptele nu există. Mariana Alexandru a anunţat că va depune plângere penală împotriva celor responsabili.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.