Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului anunţă lansarea unui nou program care vine în sprijinul autorităţilor locale

ziarharghita.ro
Tanczos Barna

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că anul acesta va fi lansat un nou program în sprijinul autorităţilor locale care vor să obţină fonduri pentru montarea de pompe de căldură şi panouri fotovoltaice la sălile de sport şi bazinele pe care le au în administrare, conform news.ro.

”Pregătim o sesiune pentru baze sportive. Funcţionarea bazelor sportive – piscine, săli de sport, săli de sport pentru şcoli – pune o povară destul de mare pe umerii autorităţilor publice locale. Şi acolo avem nevoie de pompe de căldură, de panouri fotovoltaice, de soluţii de energie regenerabilă şi vom scoate, anul acesta, o sesiune pentru autorităţile publice locale. Vom repeta sesiunea pentru iluminat public – acolo a fost o sincopă acum trei săptămâni, unde s-au terminat banii foarte repede – şi acolo această creştere publică a nevoii se manifestă în numărul mare de solicitări, pentru că şi iluminatul public costă foarte mult”, a afirmat Tanczos Barna, miercuri seară, la Digi 24.

Conform ministrului, câteva sute de primării au depus dosare în cadrul programului de eficienţă energetică derulat de minister.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.