Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului din Franţa neagă acuzaţiile de hărţuire sexuală

hellogiggles.com
campanie online #metoo agresiune sexuala hartuire

Ministrul mediului din cabinetul lui Emmanuel Macron, Nicolas Hulot, a negat acuzaţiile de hărţuire sexuală, la două săptămâni după ce alt ministru a fost acuzat de viol, scrie BBC. Prim-ministrul Edouard Philippe îl susţine pe Hulot, unul dintre cei mai populari miniştri din guvern, spunând că „nu există niciun motiv să ne îndoim de spusele lui”. Unele dintre acuzaţiile aduse lui Hulot urmează să fie publicate într-o revistă din Franţa vineri, dar zvonurile circulă deja de săptămâni bune.

Hulot a fost întrebat de acuzaţiile aduse de „o strănepoată a unui politician faimos” din 1997 la o emisiune televizată iar ministrul mediului a recunoscut că femeia a depus o plângere în 2008 dar nu a avut succes. „Am fost chestionat la cererea mea, iar cei care investigau cazul au ajuns repede la concluzia că nu există niciun motiv pentru care cazul ar trebui să meargă mai departe”, a spus Hulot. „Este dureros pentru că e greşit şi fără nicio bază. Ieri, copiii mei plângeau”, a adăugat Hulot spunând despre situaţie că este un „coşmar” iar zvonurile sunt „ruşinoase”.

Philippe a declarat că nu se aşteaptă ca Hulot să îşi dea demisia pentru că nu a fost pus sub acuzare oficial. Hulot a negat de asemenea zvonurile că o fostă colegă l-a acuzat de hărţuire sexuală, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.