Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Mediului: Rezultatul din această seară este elocvent pentru radiografia societăţii româneşti

vot alegeri sondaj

Demagogia, populismul, promisiunile deşănţate şi circul mediatic practicate în campaniile electorale trecute nu mai prind la români, a declarat duminică seara, după anunţarea exit-pollurilor, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, deputatul Costel Alexe.

"Rezultatul din această seară este elocvent şi definitoriu pentru radiografia societăţii româneşti şi profilul politicianului pe care românii îl preferă: oamenii au ales consecvenţa în materie de comunicare şi abordare publică, consistenţa faptelor şi acţiunilor politice şi mai ales buna-credinţă cu care au acţionat în aceşti ani! Demagogia, populismul, promisiunile deşănţate şi circul mediatic practicate în campaniile electorale trecute nu mai prind la români şi toţi cei care încă se mai pretează la aşa ceva au fost crunt taxaţi de români", a spus Costel Alexe.

Liderul filialei ieşene a PNL l-a calificat pe preşedintele Klaus Iohannis ca fiind, de multe ori, "ultimul bastion al democraţiei", acţionând "pentru a bloca derapajele PSD".

"Klaus Iohannis a fost de multe ori ultimul bastion al democraţiei şi alături de PNL, de opoziţia parlamentară şi de asociaţiile civice, singurul care a acţionat concret pentru a bloca derapajele PSD. Mă bucur că ieşenii şi moldovenii au răspuns apelului nostru şi au arătat că Iaşiul Liberal este proiectul în care cred. Este un efort de echipă şi îi felicit pe toţi colegii mei, primari, consilieri, preşedinţi de organizaţii, care în această perioadă au fost activi şi au dus mesajul nostru din casă în casă. Iaşiul a fost la înălţime şi îi invit pe toţi ieşenii care îşi doresc modernizarea judeţului şi dezvoltarea regiunii să vină alături de noi şi proiectul preşedintelui Iohannis", a afirmat ministrul.

Potrivit site-ului BEC, la scrutinul din 10 noiembrie pentru alegerile prezidenţiale în judeţul Iaşi participarea la vot a fost de 43,21%, ceea ce înseamnă 335.703 persoane din cele 776.826 cu drept de vot. Dintre acestea, 283.936 de persoane au votat pe listele permanente, 49.155 - pe listele suplimentare şi 2.612 cu urna mobilă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.