Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Monica Anisie are timp pentru încă un job: va avea activitate didactică după ce termină 'programul de lucru' de la minister

Inquam Photos / George Calin
Monica Anisie

Monica Anisie a fost întrebată duminică, înaintea videoconferinţei cu inspectorii şcolari la care vor fi stabilite ultimele detalii cu privire la începerea anului şcolar, despre cum va reuşi să predea, să îndeplinească rolul de dirigintă şi simultan funcţia de ministru. Aceasta a spus că activitatea ei didactică se va derula în afara programului de la Ministerul Educaţiei.

„Vom avea timpul necesar, totul se va desfăşura în afara programului de lucru de la Ministerul Educaţiei” a afirmat Monica Anisie, întrebată cum va reuşi să predea, să fie şi diriginte şi să se ocupe şi de portofoliul pe care îl deţine în Guvern. Ministrul Educaţiei nu a făcut alte comentarii cu privire la întrebarea pe care a primit-o.

Monica Anisie este profesor de Limba şi literatura română la Colegiul „Tudor Vianu” din Bucureşti. Ea a spus că va fi alături de elevii ei în prima zi de școală.

Anterior numirii sale ca ministru al Educaţiei, în toamna anului trecut, aceasta a ocupat mai multe funcţii de conducere în administraţia centrală, fiind, printre altele, consilier la Cotroceni în mandatul fostului preşedinte Traian Băsescu, cât şi secretar de stat în Ministerul Educaţiei în perioada Guvernului Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.