Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii atuncă BOMBA în plin blocaj: La nevoie, OUG pe Legea Pensiilor pentru reglaje

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marius-Constantin Budăi

Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat, miercuri, că, dacă Legea pensiilor nu va fi adoptată la timp, anul acesta, anumite reglaje se pot face prin ordonanță de urgență sau hotărâre de Guvern.

„Am avut discuții în Coaliție. Legea are susținerea Coaliției. Vedem ce s-a întâmplat”, a spus Marius Budăi, ministrul Muncii, în cadrul unor declarații de presă, legat de faptul că votul pentru Legea pensiilor a fost amânat miercuri.

Cu toate acestea, ministrul Muncii s-a arătat optimist în ceea ce privește adoptarea acestei legi. „Va fi votată și trimisă la promulgare. Ea (n.red. - Legea pensiilor) este cerută pentru vot la Plen. Vedem. Mă duc să mă informez. Anumite reglaje, dacă vor trebui fi făcute, le vom regla prin Ordonanță de Urgență”, a adăugat Budăi.

Printre reglajele la care a făcut referire acesta este punctul de pensie din 2019. „Majorarea punctului de pensie poate trece prin orice reglementare legală se poate trece, fie ordonanță, lege sau hotărâre de Guvern. Ne vom sfătui cu Ministerul Justiției și vom decide ca atare”, a explicat Budăi.

Citește și: Victor Ponta a EXPLODAT după lovitura încasată de la PSD: Au acceptat să fie ciuma roșie pentru cei care i-au votat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.