Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, încurajează instituțiile publice și companiile private să se gândească mai mult la persoanele cu autism

Guvernul Romaniei
Marius Budai

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că persoanelor cu autism trebuie să li se ofere mai multe oportunităţi.

”De Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului, încurajez instituţiile publice şi companiile private să se gândească mai mult la modul în care privesc persoanele cu autism, să-şi facă timp să afle mai mult despre potenţialul lor şi să le dea şanse reale la o viaţă normală”, arată el, conform News.ro.

”Această zi este dedicată persoanelor cu autism, dar şi familiilor lor, care zi de zi fac eforturi uriaşe pentru a le ajuta să se integreze în societate. Persoanele cu autism au un potenţial enorm, majoritatea având calităţi vizuale, artistice sau intelectuale remarcabile. O societate cu adevărat accesibilă înseamnă recunoaşterea acestor abilităţi şi susţinerea acestor persoane pentru a-şi manifesta şi folosi aceste resurse valoroase pe care le au”, a arătat Marius Budăi, duminică, într-o postare pe Facebook, de Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului.

El a atras atenţia asupra importanţei ca persoanelor cu autism să li se ofere mai multe oportunităţi.

”Astăzi, de Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului, încurajez instituţiile publice şi companiile private să se gândească mai mult la modul în care privesc persoanele cu autism, să-şi facă timp să afle mai mult despre potenţialul lor şi să le dea şanse reale la o viaţă normală. Este important să oferim mai multe oportunităţi persoanelor cu autism, inclusiv în piaţa muncii”, a subliniat ministrul Muncii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.