Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Natalia-Elena Intotero a participat la semnarea unui nou acord de înfrățire între localități din România și Republica Moldova - FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
natalia intotero

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a participat  la semnarea  acordului de înfrățire între comuna Luncoiu de Jos din județul Hunedoara și comuna Greblești, raionul Strășeni din Republica Moldova.

Evenimentul a avut loc vineri, 4 ianuarie a.c., la sediul primăriei Luncoiu de Jos în prezența primarului Călin Dorin Dud și a Alionei Chircu, primarul comunei Greblești din Republica Moldova. Au mai participat deputatul Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, vicepreședintele Daniel Andronache, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely și mai mulți primari din județ, precum și președintele raionului Strășeni, Mihail Popa.

Citește și: Viorica Dăncilă urează 'La mulţi ani!' celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni susține și în cursul anului 2019 realizarea de înfrățiri între localități din România și localități din Republica Moldova, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.