Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE ŞOC în Olanda - Ministrul responsabil cu combatarea COVID-19 a demisionat, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în parlament

www.government.nl
Bruno Bruins

Ministrul olandez responsabil cu combaterea epidemiei de coronavirus, Bruno Bruins, a demisionat joi, la o zi după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unei dezbateri în parlament cu privire la criza actuală, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Bruins, în vârstă de 56 de ani, s-a prăbuşit miercuri seară de la pupitrul de la care răspundea întrebărilor deputaţilor. El a fost ajutat de câţiva colegi să se ridice, după care a băut puţină apă şi a părăsit sala neasistat.

CITEȘTE ȘI: Descoperiri importante: Cum luptă sistemul imunitar cu noul coronavirus/ STUDIU

El a explicat ulterior că era extenuat după săptămâni de muncă intensă, se va odihni şi va reveni la lucru a doua zi 'pentru a lupta împotriva crizei coronavirusului'.

Bruins era cel mai important responsabil din domeniul sănătăţii în Olanda, ţară unde miercuri a crescut cu 346 numărul cazurilor confirmate de infectare cu coronavirus, ajungând la 2.051, iar cel al deceselor a atins 58, conform Institutului Naţional de Sănătate (RIVM).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.