Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul din ședința PNL fără măști: 'E greu să ai mască la 40 de grade'

ultima ora

Guvernul Orban a prelungit starea de alertă cu obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile închise. Liberalii din Iași, în frunte cu un ministru, au ținut o ședință de partid în care nu au purtat măști de protecție. Presa locală a difuzat o filmare de la ședința respectivă. Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, a declarat, citat de news.ro, că „e greu să ai mască la 40 de grade”.

Întrunirea a avut loc în cortul unui restaurant de lângă municipiul Iaşi, iar unele imagini apărute pe internet arată că nu toţi participanţii respectă distanţarea socială, în timp ce mulţi dintre ei nu au măşti.

“Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură“, a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.

În cadrul reuniunii au fost validaţi candidaţii PNL la primăriile a 70 de localităţi din judeţ, din totalul celor 98, pe listă figurând şi Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului. Totodată, Chirica a fost desemnat prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Iaşi.

El a precizat că liberalii au discutat despre organizarea campaniei electorale a liberalilor. Potrivit lui Alexe, ţinta PNL nu este doar să câştige Primăria Iaşi şi şefia Consiliului Judeţean, ci şi să obţină majoritatea în cele două instituţii.

Citește și: PSD a găsit voturile pentru demiterea Guvernului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.