Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul PNL invidios pe salariile miniștrilor din străinătate vine cu explicații: 'Nu trebuie majorate indemnizațiile demnitarilor'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Bolos

După ce a afirmat că este „invidios” pe salariile miniștrilor din alte state europene, ministrul Investițiilor Europene, Marcel Boloș (PNL) a explicat joi la Antena 3 că nu este de acord cu creșterea indemnizațiilor demnitarilor, așa cum s-a votat în Senat.

„Am spus că sunt invidios pe veniturile si salariile demnitarilor la nivelul UE, dar cred că nu trebuie majorate salariile demnitarilor pentru ca este o  perioada de criza si ne confruntam cu nevoile oamenilor”, a spus el.

„Omologi de-ai mei din UE au poate de zece ori mai mare salariul decat un demnitar din Romania. Invidia vine si din nemultumire, dar in acelasi timp privind spre ce se intampla in Romania nu agreez niciun moment ca acest lucru sa se intample cu privire la orice forma de crestere a veniturilor demnitarilor. Nu am vazut premierul sa aiba o astfel de initiativa. Inghetarea veniturilor demnitarilor este un execrcitiu de solidaritate”, a adăugat Boloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.