Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății, măsură DURĂ împotriva Spitalului de Arși

vlad voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut, joi, o declarație de presă, după dezvăluirile jurnaliștilor GSP. Videoclipul realizat de un medic și postat pe tolo.ro îl arată pe pacient cu larve în cap.

Regret situația pacientului de la Spitalul de arși. Spitalul de arși se află într-o situație gravă și nu de ieri de azi. O știm de la Colectiv. În ultimele două luni în care am fost aici am avut mai multe situații de criză la Spitalul de arși, accidentul de la Valea Cascadelor și centrul de tranfuzii. În weekendul cu accidentul de la Valea Cascadelor am fost acolo. Am văzut condițiile de acolo”, a declarat ministrul Sănătății.

Singura măsură rezonabilă pe care am luat-o în calcul de mai multe ori în ultimele luni este închiderea spitalului și transferul în altă unitate. Este o măsură pe care am luat-o în considerare de trei ori și am discutat-o”, a mai spus Vlad Voiculescu.

Percheziții de amploare în 4 județe: Dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

Totodată, ministrul Sănătății a spus că săptămâna trecută a avut o întâlnire cu managerii spitalelor, care pot preluat pacienții cu arsuri grave, iar concluzia a fost că „nu putem închide tot spitalul, toate secțiile”.

Ministrul Sănătății a mai spus că activitatea spitalului va fi relocată în alte unități. Întrebat unde vor fi tratate eventualele victime ale unei viitoare explozii, Voiculescu a răspuns că „în străinătate” și a recunoscut ca „România are o problemă ca țară”.

Măsuri intermediare sunt o mulțime: inspecții, controale, amenzi, ajutorarea spitalului cu orice fel de investiție necesară”, a mai spus Vlad Voiculescu.

De asemenea, activitatea Unității de Transfuzii a fost suspendată, după ce o femeie a murit la Spitalul de Arși din Capitală deoarece i s-a administrat o perfuzie de sânge greșită.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.