Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții de amploare în 4 județe: Dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

mascati

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate efectuează joi 12 percheziţii pe raza judeţelor Mureş, Harghita, Cluj şi Maramureş, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, informează IGPR.

20 de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş şi din Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au descins la sedii de societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citește și: Petitia lui Dom’ Profesor despre conditiile din inchisoare.

Potrivit sursei citate, în fapt, reprezentanţii a trei societăţi comerciale sunt bănuiţi că, în perioada ianuarie 2015 până în prezent, ar fi înregistrat în contabilitate facturi emise de firme de tip fantomă, pentru diverse servicii şi operaţiuni cu materiale de construcţii, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

De asemenea, aceştia ar fi omis înregistrarea în contabilitate a vânzărilor de produse second-hand, achiziţionate din spaţiul intracomunitar.

Citește și: Cum am provocat tensiuni intre ALDE si Miscarea Legionara. Bonus: Cat plateste un partid politic pentru un imobil de 120 mp

Şase persoane urmează a fi conduse la audieri.

La percheziţii participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş şi inspectori antifraudă detaşaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citește și: Bernardo Provenzano, marele boss Cosa Nostra, a murit la inchisoare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.