Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății a inspectat spitalele din Cluj și a avut întâlniri cu primarul Emil Boc, prefectul Mircea Abrudean și viceprimarul Ștefan Tarcea

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat joi o vizită la spitalele din județul Cluj. De asemenea, el a discutat cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prefectul județului Mircea Abrudean și viceprimarul Ștefan Tarcea.

„Am avut plăcerea, împreună cu dl. Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj și cu dl. Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, să discutăm cu dl ministru Tătaru aspecte actuale privind sănătatea publică și gestionarea epidemiei COVID-19 în județul Cluj și în județele învecinate.

În special am discutat problema locurilor pentru terapie intensivă destinate pacienților care provin din alte județe. În acest moment situația este sub control și prin parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii - România o vom avea și în viitor.

De asemenea, am discutat despre condițiile în care va începe anul școlar, obiectivul nostru fiind acela de a avea elevii la școală, în condiții de siguranță, conform legii”, a precizat edilul Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.