Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătăţii, anunţ de ULTIMĂ ORĂ în scandalul vaccinurilor: 'Primul lot a fost livrat...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florian Bodog ministrul sanatatii conferinta vaccinare

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, miercuri, că prima cantitate de vaccin antigripal a fost livrată în ţară, iar vaccinarea poate începe, afirmând că până la sfârşitul lunii va fi semnat şi contractul pentru cantitatea de vaccin necesară pentru tot anul.

Citeşte şi: Halep dă cărţile pe faţă: ce a nemulţumit-o după primul meci la Turneul Campioanelor

"Vreau să vă anunţ că de ieri prima cantitate de vaccin gripal a fost livrată în ţară şi este direct livrată la direcţiile de sănătate pulblică, aşa că vaccinarea antigripală poate începe. Contractul pentru cantitatea care este necesară pe tot anul la vaccin antigripal urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni", a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, la o dezbatere privind legea vaccinării, organizată la Parlament, potrivit MEDIAFAX.

La finalul lunii septembrie, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a decis demiterea Amaliei Şeban din funcţia de director general – Direcţia generală de asistenţă medicală si sănătate publică din cauza întârzierilor înregistrate la procedura de achiziţie a vaccinului antigripal.

Decizia a venit după ce premierul Mihai Tudose l-a apostrofat, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, cu privire la achiziţia vaccinurilor antigripale, afirmând că "în fiecare an jucăm în acelaşi film, cu manualele şi cu vaccinurile -începe licitaţia în ziua în care trebuie distribuţia".

De altfel, ministrul Sănătăţii Florian Bodog şi viceprim-ministrul Marcel Ciolacu s-au vaccinat antigripal miercuri, la Forumul Pro-Imunizare, care are loc la Palatul Parlamentului, pentru a da un exemplu şi pentru a-i îndemna pe părinţi să-şi vaccineze copiii.

content-image

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

content-image

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"Vorbim de vaccinurile din schema obligatorie de vaccinare", a declarat ministrul Sănătăţii, afirmând că "legea vaccinării nu este despre obligativitate, ci despre copiii noştri".

Citeşte şi: SCANDAL la un colegiu din Cluj Napoca după Balul Bobocilor. Şcoala vrea anchetă, inspectoratul şcolar se spală pe mâini:'A fost un eveniment privat' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.