Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la un colegiu din Cluj Napoca după Balul Bobocilor. Şcoala vrea anchetă, inspectoratul şcolar se spală pe mâini:'A fost un eveniment privat'

ziuadecj.realitatea.net
sex oral balul bobocilor cluj napoca

Este scandal de proporţii la Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" din Cluj-Napoca. Reprezentanţii liceului au declanşat, miercuri, o anchetă după ce pe o reţea de socializare au fost postate fotografii de la Balul Bobocilor, desfăşurat într-un club din oraş, elevii fiind suprinşi mimând sexul oral, potrivit MEDIAFAX.

Citeşte şi: Halep dă cărţile pe faţă: ce a nemulţumit-o după primul meci la Turneul Campioanelor

"Vom desfăşura o anchetă, o analiză, vom convoca Colegiul Profesoral. Vă pot spune că în numele acestei instituţii, sub egida acesteia nu a fost organizată nicio astfel de manifestare, nicio acţiune de gen Balul Bobocilor. La acea manifestare nu a participat sub nicio formă niciun cadru didactic şi noi de ani de zile nu organizăm în numele şcolii aşa ceva, părinţii ştiu, elevii ştiu. În mediul privat ce face fiecare... Am constatat de ani de zile că într-un mediu privat, într-un club privat, şcoala nu poata asigura paza şi ordinea, poate scăpa situaţia de sub control", a spus directorul colegiului, Doina Angela Roşca.

Inspectoratul şcolar susţine însă că fiind un eveniment privat, nu are cum să intervină şi susţine că răspunzători sunt organizatorii. Altfel spus, comitetul de părinţi.

Citeşte şi: Ironizat la culme, ministrul Agriculturii nu se dă bătut. Petre Daea lansează campania 'Alege OAIA!'

"Școala nu a fost deloc implicată în organizare. Vom vedea dacă este cazul sau nu este cazul să se ia niște măsuri. Este posibil să aibă loc o discuție cu părinții. Fiind o acțiune privată, n-ai cum să îi chemi să le ceri explicații. Pot să accepte discuția respectivă sau pot să o refuze. Deci, pentru toate acțiunile pe care școala le organizează, bineînțeles, că are răspundere pentru ce se întâmplă. Atunci când discutăm despre o acțiune privată, care nu are nicio legătură cu unitatea de învățământ, atunci este foarte greu să le interzici anumite lucruri. Cei care răspund sunt cei care au organizat această activitate", a declarat un reprezentant al  Inspectoratului Școlar Județean Cluj la Antena3.

În fotografiile postate pe o reţea de socializare se văd elevele în genunchi care mimează sexul oral prin decojirea unei banane pe care elevii o ţin între picioare, după care bananele sunt mâncate.

content-image

sursa foto: Ziua de Cluj

Balul Bobocilor de la Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca a avut loc în 20 octombrie într-un club situat în zona complexului studenţesc Haşdeu.

Citeşte şi: România, în procedură de infringement. Anunţul DUR făcut de ministrul Mediului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.