Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății DĂ SEMNAL că școlile NU SE ÎNCHID: ORDIN de ultimă oră, semnat de Cseke Attila

scoala online

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a afirmat că marţi, va semna ordinul de distribuire denoi teste către direcţiile de sănătate publică, iar apoi acestea vor ajunge în şcoli, după ce mai multe judeţe au solicitat teste în plus.

Cseke Attila a fost întrebat marţi, într-o conferinţă de presă despre faptul că directorii de şcoli se plâng că nu au teste şi dacă ştie ceva despre această situaţie.

Citește și: Cseke Attila răspunde la acuzațiile lui Vlad Voiculescu: 'Asemenea declarații nu ajută. Modalitatea de calcul este stabilită chiar de el'

“Ştiu de această problemă, vineri am dispus o analiză la nivelul Ministerului Sănătăţii împreună cu Direcţiile de Sănătate Publică şi pot să vă spun că astăzi voi semna ordinul de distribuire a noi teste către DSP-uri pentru şcoli. Toate judeţele care au solicitat în mod oficial la Ministerul Sănătăţii teste în plus pentru şcolari, pentru a fi distribuite în şcoli, vor primi, există şi judeţe în care încă nu este necesar a fi suplimentată acest număr de teste. Toţi cei care au solicitat vor primi astăzi aprobare”, a declarat Cseke Attila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.