Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății, precizări despre moartea copilului de trei ani din Brașov

rafila ministerul sanatatii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că informaţiile preliminare pe care le-a primit cu privire la cauzele decesului copilului de trei ani internat la Spitalul Sfântul Constantin din Braşov arată că nu gripa este cauza morţii micuţului.

„Din informaţiile preliminare pe care le avem noi nu este vorba de un deces datorat gripei, dar o să avem confirmarea probabil la începutul săptămânii viitoare”, a afirmat Alexandru Rafila sâmbătă seară, la B1 Tv.

Ministrul a precizat că în urma examenului medico-legal se va şti cu siguranţă care a fost cauza decesului copilului de nici trei ani survenit săptămâna aceasta la unitatea sanitară din Braşov, scrie news.ro.

Copilul a fost internat cu probleme pulmonare grave, iar după trei zile de spitalizare, dintre care două la terapie intensivă, a decedat.

Oficiali ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au declarat, sâmbătă, pentru News.ro că în urma decesului copilului la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Braşov a fost deschis un dosar în cadrul căruia sunt cercetate împrejurările în care a survenit moartea. Deocamdată, dosarul vizează fapta, nu persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.