Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății, REACȚIE FULGER după decesul femeii care a LUAT FOC pe masa de operație la Spitalul Floreasca

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat că speră, ca după decesul femeii care a luat foc la Floreasca, să învățăm cu toții astfel încât în niciun spital din România să nu mai existe o astfel de situație.

Ministerul Sănătății anunță că transmite condoleanțe familiei îndoliate a pacientei de la Spitalul Clinic de Urgență, care a murit duminică, la ora 19:50, conform Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu TUNĂ după OUG-urile pe bandă date de Guvernul Orban: 'Multe și ticăloase, date de fantomele portocalii'

“Sperăm să învățăm cu toții din acest episod tulburător, ca pe viitor, în niciun spital din România, să nu mai avem parte de o asemenea experiență traumatizantă. Sunt alături de familia greu încercată și acum, la ceas de cumpănă, le transmit că atât eu, cât și echipa MS pe care o coordonez, va face tot posibilul pentru aflarea adevărului”, a spus ministrul Victor Costache.

O pacientă a fost arsă pe masa de operații la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greșit substanțele de dezinfecție, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc. Anunțul a fost făcut de deputatul Emanuel Ungureanu.

Ministrul Sănătății a aflat târziu despre caz și a trimis Corpul de Control la Spitalul Floreasca. De asemenea, Poliția Capitalei și Colegiul Medicilor s-au autosesizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.